Coronaproof centrum

Coronaproof centrum

Het centrum van Hoogeveen wordt steeds meer coronaproof! Wat kan de bezoeker hierbij verwachten?

  • In bijna alle winkels zijn maatregelen genomen voor veilig winkelen. Denk hierbij aan: maximum aantal klanten per winkel, hygiënemaatregelen, verzoek om met pin te betalen enz.enz. De maatregelen kunnen per winkel, per branche of formule, verschillend zijn.
  • Horeca: de horeca is sinds Tweede Pinksterdag weer open. Er gelden strenge regels, zowel binnen als buiten. Dit is voor uw veiligheid maar ook voor de veiligheid van de medewerkers.
  • Bioscopen, entertainment en culturele instellingen: Ook deze branches mogen beetje bij beetje weer open. Ook hier gelden strenge regels. Per bedrijf is dit aangegeven.
  • Op straat: in Hoogeveen staan op zes plaatsen handdesinfectiestations op straat, een initiatief van Stichting Centrummanagement. Deze kunt u gratis gebruiken!
  • Houd afstand: de belangrijkste regel is nog steeds: houd 1,5 meter afstand! In Hoogeveen hebben we fijne brede straten en trottoirs. Als iedereen een beetje rekening houdt met een ander, is er genoeg ruimte voor iedereen.

 

Voor alle bezoekers geldt: bij (lichte) klachten blijft u thuis! Houd op straat en in winkels minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en respecteer de regels die gelden in de winkels en horeca-bedrijven. De ondernemers doen er alles aan om uw bezoek veilig te maken. Van u vragen wij daarbij om ook uw eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen. Samen voor een veilig Hoogeveen.